Skip to main content

SEO en Adult Webteksten

SEO

Je site moet goed gevonden kunnen worden in zoekmachines , ruim 90% van alle internetgebruikers maakt gebruik van zoekmachines. En ruim 70% van alle internetverkeer wordt ook nog eens gegenereerd door dezelfde zoekmachines. In Nederland is Google met een marktaandeel van 94% de belangrijkste zoekmachine, gevolgd door Bing met ruim 2% en Yahoo met ruim 1% (Bron: marketingfacts.nl).

De resultaten die zoekmachines tonen op zoekwoorden en -zinnen, worden ook wel SERP (Search Engine Results Pages) genoemd. Alle activiteiten die erop gericht zijn om websites hoger in de SERP’s te laten verschijnen, wordt aangeduid met de term SEO, Search Engine Optimalisation.

SEO werkzaamheden

  • linkbuilding
  • content
  • zoekwoordenanalyse
  • structuuraanpassingen
Wet Pussy

“Josephine ligt naakt op bed en speelt met zichzelf wanneer haar minnaar Danny de slaapkamer binnen komt. Hij heeft zich eerst gedoucht en loopt naar haar toe met zijn inmiddels stijf geworden pik want hij weet dat hij Josephine gaat neuken. Zij pakt zijn dikke penis beet en stopt zijn warme genotsstaaf diep in haar keel terwijl zij zijn ballen lichtjes masseert. Danny voelt haar natte lippen om zijn lul sluiten en stoot ritmisch tegen haar tong. Haar opgezwollen kutlippen spreiden zich wanneer zij hem pijpt, haar kutsappen stromen uit haar bijgeschoren kutje. Josephine gaat op haar rug liggen en ze voelt heel langzaam zijn dikke pik in haar schuiven, haar kutlippen knellen om zijn gevoelige eikel heen. Hij wipt haar lekkere strakke kut en geniet van iedere stoot tegen haar baarmoederwand. Dan stopt hij even met doorstoten, Danny voelt zijn ballen sneller bewegen in zijn zak en weet dat als hij nu doorgaat met stoten dat hij al gaat klaarkomen. Hij draait haar strakke lijf om en duwt zijn dikke pik achter haar langs, zijn ballen ketsen tegen haar mooie kontje. Hij gaat steeds sneller ademen van geilheid en hij voelt zijn warme zaad uit zijn zak borrelen, hij spuit zijn sperma in haar natte kut.”

Adult Webteksten

Adult Webteksten schrijven is een kunst. Vooral het schrijven van unieke, pakkende en prikkelende teksten die de bezoeker als het ware verleidt en meevoert naar de verschillende onderdelen van een site, bieden veel mogelijkheden. Het doel is toch uiteindelijk dat de bezoeker een “Call to Action” uitvoert, zoals het plaatsen van een bestelling, het maken van een afspraak, het doorlinken naar een affiliatenetwerk, het inschrijven als model of het aanmelden voor een nieuwsbrief.

Erotische webteksten, die:

  • prikkelend zijn
  • duidelijk en helder zijn
  • goed leesbaar zijn
  • uniek zijn
  • SEO vriendelijk zijn