Erotisch Webdesign & Hosting

Adult Webdesign

De websites worden zo ontworpen dat beheerders gemakkelijk de diverse content elementen op de site kunnen aanpassen. De site wordt logisch opgebouwd volgens de laatste, huidige inzichten en diverse handige of noodzakelijke functies worden meegeleverd.

Bij het ontwerpen van een erotische website dien je echter wel met enkele belangrijke zaken rekening te houden:

  1. een erotische website dient logisch en prikkelend opgebouwd te zijn;
  2. een erotische website dient gemakkelijk onderhouden, uitgebreid en geupdate te kunnen worden;
  3. een erotische website dient gemakkelijk geïndexeerd te kunnen worden door de verschillende zoekmachines.

Logisch en prikkelend

Een nieuwe bezoeker besteedt gemiddeld 3 seconden aan een nieuwe site om te bepalen of de site verder wordt ontdekt of dat de site verlaten wordt. In dit tijdsbestek wordt namelijk bepaald of de site prikkelend genoeg is om deze verder te willen ontdekken. Wanneer een site niet logisch en stimulerend is opgebouwd qua inhoud en structuur, en dus niet past binnen zijn verwachtingspatroon, zal hij eerder geneigd zijn om af te haken en de site verlaten. Google heeft zelfs speciaal voor designers en ontwikkelaars richtlijnen ontwikkeld waar een ‘perfecte’ site aan moet voldoen.

Onderhoud en updaten

Een erotische website dient actief onderhouden te worden. Met enige regelmaat moeten de diverse onderdelen van een site aangepast worden aan nieuwe ontwikkelingen en trends in de markt en voorzien worden van nieuw content. Daarnaast dient de adult site met regelmaat geupdate te worden in verband met aanpassingen vanwege verschillende beveiligingslekken in de software van de verschillende pakketten en modules.

Vindbaarheid

Veel internetverkeer wordt door zoekmachines gegenereerd, uit onderzoek blijkt zelfs dat 90% van het internetverkeer wordt doorverwezen door de verschillende zoekmachines. Wil je een adult site hoog laten scoren in de zoekresultaten van de zoekmachines (de zogenaamde SERP: Search Engine Results Pages), dan dient deze site wel goed geïndexeerd te kunnen worden door deze zoekmachines. Alle relevante zoekmachinecodes, zoals onder andere titel van de site, meta omschrijving, meta zoekwoorden, juiste gebruik van de headings (h1-h6) en alt omschrijving van afbeeldingen zijn hierbij belangrijk.

SED Productions ontwerpt erotische websites en webshops in zowel WordPress als Prestashop. Beide pakketten zijn gemakkelijk aan te leren en voelen intuïtief aan, zowel in de front-end als back-end.

WordPress

WordPress een is krachtig pakket, dat door veel gebruikers en ontwikkelaars actief ontwikkeld en onderhouden wordt. Het is een gratis softwarepakket, opgebouwd uit diverse thema’s en plugins. Verschillende thema’s zijn verkrijgbaar, die het uiterlijk van de site mede bepalen en diverse handige en nuttige functies worden in plugins gebouwd door vele programmeurs en ontwikkelaars, wereldwijd.

Webdesign Wordpress

Prestashop

Prestashop is een gratis softwarepakket, speciaal ontwikkeld voor webwinkels. Het pakket is opgebouwd uit thema’s die mede het uiterlijk van een webshop bepalen en diverse modules, die handige functies, zowel front-end als back-end bevatten.

Webdesign Prestashop

Hosting van erotische websites

SED Productions heeft 3 adult hostingspakketten:

Pakket 1

€ 7,95 per maand (ex BTW)

 

registratie + hosten domeinnaam

(.nl/.be)

1 email-account
onbeperkt dataverkeer
FTP account

Pakket 2

€ 8,95 per maand (ex BTW)

 

registratie + hosten domeinnaam

(.nl/.be/.com/.net/.eu)

3 email-accounts
onbeperkt dataverkeer
FTP account

Pakket 3

€ 9,95 per maand (ex BTW)

 

registratie + hosten domeinnaam

(.nl/.be/.com/.net/.eu/.info/.club/.pics)

6 email-accounts
onbeperkt dataverkeer
FTP account
SSL certificaat (domein validatie)